Perfect slapen in 7 stappen

Een goede nachtrust is essentieel voor een goede gezondheid. In de nacht wordt tijdens de slaap je lichaam gerepareerd, emoties en gebeurtenissen vewerkt en beschadigde cellen vervangen.

Daarnaast heeft slaap ook invloed op je hormoonhuishouding. Zo is het bekend dat slecht slapen je lichaam in een overlevingsstand zet en daarmee het opslaan van vet stimuleert. Een goede nachtrust is een belangrijke voorwaarde is voor gezond afvallen.
En zo zijn er meer dingen die pleiten voor voldoende slaap, zoals beter herstel na ziekte, een betere weerstand en hogere levensverwachting.

Er is veel te vinden over beter slapen op internet, maar dit programma heeft zoveel enthousiaste reacties van deelnemers, die echt al “alles” hebben geprobeerd, dat ik je dit niet wil onthouden.

Perfect slapen in 7 stappen

Moeite met slapen? En “alles” al geprobeerd?

Slaapexpert William van der Klauw is de auteur van de Perfect Slapen in 7 stappen boek en programma.  Ontdek zélf hoe je korte metten maakt met slaapproblemen en lees de enthousiaste recensies van mensen die dankzij Williams 7 stappen nu veel beter slapen!

Pin It on Pinterest

Share This